Mesarski prehod 3, Maribor, Slovenia

sample_1
Zaključene družbe
sample_1
Zabave
sample_1
Posebne priložnosti

Zaključene družbe

Ker jea en od naši ciljev zadovoljiti in osrečiti vsakega gosta, vas vabimo, da pomembne obletnice in praznovanja s svojo družbo preživite pri nas. Za vas bomo zaprli vrata lokala in jih za ostale obiskovalce odprli šele po polnoči.
Obišči

Zabave

Čez dan vzdušje lokala dopolnjuje prijetna, na ambientalno temperaturo nastavljena glasba mehiško-španskih ritmov, petki in sobote zvečer pa so že od nekdaj rezervirani za daleč naokoli poznane Tako'sove zabave.
Obišči

Posebne priložnosti

Tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.
Obišči
sample_1
Študentski boni
sample_1
Najboljša mehiška hrana
sample_1
Dobra glasba

Študentski boni

Študenti ste pri nas stalni in dobrodošli gostje, zato imamo prav za vas pripravljenih kar okoli 30 menijev, med katerimi lahko izbirate vsak dan.
Obišči

Naboljša mehiška hrana

Mehiško hrano vam pripravljamo na različne načine in za vas pričaramo prepletanje okusov, kulinaričnih svetov, kjer so na prvem mestu svežina, dober okus, pestrost in ščepec skrivnosti v recepturah.
Obišči

Dobra glasba

Medse povabimo različne DJ-je in druge glasbene izvajalce, ki za vas vrtijo ali zapojejo stare in nove hite popa, rocka, r'n'b-ja , latina in sodobne disco glasbe.
Obišči

logo sp
Copyright / Vse pravice pridžane. Takos.si 2017