Mesarski prehod 3, Maribor, Slovenia

Tako's glasba

Glasba za vsak okusČez dan vzdušje lokala dopolnjuje prijetna, na ambientalno temperaturo nastavljena glasba mehiško-španskih ritmov, petki in sobote zvečer pa so že od nekdaj rezervirani za daleč naokoli poznane Tako'sove zabave.

Dobre klasične zabave z DJ-i

Medse povabimo različne DJ-je, ki za vas vrtijo stare in nove hite popa, rocka, r'n'b-ja , latina in sodobne disco glasbe. Dobre stare klasične zabave z DJ-i pa smo začinili tudi s tematskimi zabavami, na katerih omogočamo posebna doživetja.
Najboljši izvajalci in glasba


Friday Vineday

Posebna doživetja


Tako vas ob določenih petkih vabimo na VINTEK oz. Friday Vineday dogodek. V sodelovanju s SloVinom se nam predstavi vrhunski vinar s svojimi vini, ob prihodu boste deležni kozarca dobrodošlice, vino v središču pozornosti pa lahko vso noč okušate po ugodnejših cenah. Na VINTKIH vam med 22h in 1h na izviren način tudi postrežemo našo hrano, za glasbeni utrip pa poskrbi glasbena zasedba v živo.
Vstopi na vse Takosove dogodke so brezplačni.

Najboljši izvajalci in glasba


Vstopi v družbo kaktusarjev

V Takos'u ste dobrodošli vsi, tudi če nas obiščete le enkrat, lahko vam pa namignemo, da če vas bo dober občutek v naš lokal pripeljal večkrat, vas bomo sprejeli v družbo kaktusarjev in od nas boste deležni presenečenj v obliki daril, z veseljem pa vam bomo postregli tudi pijačo po želji na naš račun.Najboljši izvajalci in glasba


logo sp
Copyright / Vse pravice pridžane. Takos.si 2017